El Nostre Centre Les Instal·lacions Aprenem Jugant Racó dels Pares El Casal d'Estiu Dades Contacte
  
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
Tallers

· Tallers de cuina: Mitjançant el joc, el casal ofereix una visió positiva en un espai com pot ser la cuina , endinsant als infants en el món màgic dels aliments des d'una vessant lúdica però alhora formativa. Les activitats de cuina ajuden al infant a adquirir uns bons hàbits alimentaris, a conèixer i menjar tot tipus d'aliments.

· Tallers de teatre: Des del inici del casal oferim un espai dedicat a l'assaig d'una obra de teatre, que representarem davant de les famílies al finalitzar el casal. Aquest apartat requereix molta dedicació i permet que els infants experimentin totes les capacitats representatives i escèniques alhora que eliminen tensions i exterioritzem sentiments i emocions.

· Tallers d'arts plàstiques: Pinzells, quadres, pintures, fang, material de rebuig, etc. és tot allò que un petit artista necessita per crear. Disposarem d'un espai de temps on l'infant pot expressar mitjançant les arts plàstiques tot allò que porta a dins. Només cal tenir ganes d'embrutir-se, molta imaginació i va... "A crear"

· Tallers musicals: La música, les cançons i les danses són una altra eina que utilitzem per dur a terme l'expressivitat dels infants. Aprofundim en el llenguatge musical i en les diferents arrels folklòriques de la nostra cultura, potenciant els sentiments i les emocions a través de cançons, danses, audicions, etc.


El Carrilet El Carrilet El Carrilet

 

 
  

 
"EL CARRILET". Centre de suport familiar adreçat a infants de 0 a 3 anys, aules separades per edats, gran pati privat, anglès música i psicomotrictat,cuina propia i casal d'estiu per a infants a partir dels 3 anys fins als 8 anys.
© 2012 Copyright. Tots el drets reservats a El Carrilet - - Diseño Web Actialia