El Nostre Centre Les Instal·lacions Aprenem Jugant Racó dels Pares El Casal d'Estiu Dades Contacte
  
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carriletAprenem Jugant

El nostre objectiu és aprendre jugant, passar-ho super bé i que els nens es trobin com a casa.
Treballem per afavorir el desenvolupament de l'infant, Amb una metodologia enfocada a la descoberta lliure i la construcció espontània dels aprenentatges, des d'una basant lúdica però alhora formativa. I sempre com a col·laboradors directes de la família.

El centre disposa d’una programació pròpia enfocada a desenvolupar els aprenentatges dels nens a través del JOC.

Les principals funcions del nostre centre són:

· Funció educativa, lúdica i sociològica: Intentem que l’infant aprengui jugant, que gaudeixi del joc lliure i del dirigit. Promovem els aprenentatges significatius i globals partint de la descoberta, la manipulació i l'experimentació d'un mateix i de l'entorn més proper amb el joc com a eina principal. A través del nostre plantejament, l'infant explora el món material, resol els seus problemes emocionals i comença a controlar els seus incipients sentiments.

· Funció de la vida quotidiana: els hàbits és el que més treballem a la nostra llar. Els hàbits d'alimentació, d'higiene, de salut, atenent les necessitats bàsiques d'ordre biològic, psicològic, afectiu, lúdic i social, que composaran la rutina de vida de l'infant, el seu ritme de creixement.

  El Carrilet
 
  

 
"EL CARRILET". Centre de suport familiar adreçat a infants de 0 a 3 anys, aules separades per edats, gran pati privat, anglès música i psicomotrictat,cuina propia i casal d'estiu per a infants a partir dels 3 anys fins als 8 anys.
© 2012 Copyright. Tots el drets reservats a El Carrilet - - Diseño Web Actialia