El Nostre Centre Les Instal·lacions Aprenem Jugant Racó dels Pares El Casal d'Estiu Dades Contacte
  
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet

 


Metodologia

Què fan els nens? JUGAR.

Fiquen, treuen, posen, omplen i buiden, els nens el que volen és aprendre a posar o treure un tap, descobrir com s'obre i es tanca un calaix, fer muntanyes de coses per després fer-les caure i aquesta serà la nostra metodologia, donar tots els recursos i eines per què aprenguin a descobrir el món que els envolten mitjançant l'auto aprenentatge, a través de l'experimentació, la manipulació i la descoberta d'un mateix i de l'entorn més proper.

Així doncs la metodologia que seguirem serà molt activa i i motivadora, implicant la participació directe del nen en el seu procés d'aprenentatge. "centres d’interès”; cada setmana o quinzena triem un tema i a partir d'aquest elaborem tot un seguit d'activitats. El centre d’interès funciona com a fil conductor, com a argument a partir del qual es vertebren els aprenentatges i les activitats. És un enfoc més vivencial, amb uns continguts pedagògics sobre la descoberta, el joc, la manipulació i l’experimentació.

"APRENEM JUGANT”


El Carrilet El Carrilet El Carrilet

 

 
  

 
"EL CARRILET". Centre de suport familiar adreçat a infants de 0 a 3 anys, aules separades per edats, gran pati privat, anglès música i psicomotrictat,cuina propia i casal d'estiu per a infants a partir dels 3 anys fins als 8 anys.
© 2012 Copyright. Tots el drets reservats a El Carrilet - - Diseño Web Actialia