El Nostre Centre Les Instal·lacions Aprenem Jugant Racó dels Pares El Casal d'Estiu Dades Contacte
  
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet

 


Què hi trobeu els pares?

· Els pares trobeu un equip molt humà i familiar, amb uns valors basats en el respecte i l'estimació, donant a cada infant l'espai que necessita per al seu desenvolupament.

· També col·laboració amb les famílies, en un marc diferent al familiar i basat en l'experiència de més de 10 anys d'activitat dels professionals, que ens formem continuadament per donar uns coneixements de qualitat, no només de quantitat.

· Al centre trobeu un espai de relació entre famílies, un primer bon contacte amb les famílies del vostre voltant amb fills i inquietuds iguals o semblants als vostres.

· Informació sobre qüestions pràctiques i d'atenció als infants des de la vessant que podem donar els professionals. Per això es fan diverses reunions amb les famílies. Són reunions d'hàbits; com treure els bolquers, reunions individualitzades de problemes diversos com el treure el xumet, els hàbits de la son, etc.

· I per últim i també molt important podeu trobar la possibilitat de col·laborar en les activitats que es duen a terme, aportant els vostres coneixements i habilitats.


El Carrilet El Carrilet El Carrilet

 

 
  

 
"EL CARRILET". Centre de suport familiar adreçat a infants de 0 a 3 anys, aules separades per edats, gran pati privat, anglès música i psicomotrictat,cuina propia i casal d'estiu per a infants a partir dels 3 anys fins als 8 anys.
© 2012 Copyright. Tots el drets reservats a El Carrilet - - Diseño Web Actialia