El Nostre Centre Les Instal·lacions Aprenem Jugant Racó dels Pares El Casal d'Estiu Dades Contacte
  
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
Festes i Celebracions

Al llarg de l'any hi ha diverses dades especials en el nostre calendari. Algunes les celebrarem internament i d'altres amb els pares, avis, tiets i tothom que ens vulgui acompanyar.

Castanyada: teniu ganes de menjar castanyes i panellets, doncs us hi esperem. Vindrà la iaia castanyera d'allà dalt de la muntanya i si voleu que ens porti castanyes torrades i panellets, ja podeu aprendre el vall i la cançó.

Nadal: per aquestes dies tan especial el nostre centre celebra conjuntament amb tots vosaltres un berenar al que hi esteu tots convidats. Aprofitarem per fer "cagar el tió" i els nostres nens ens recitaran el "vers de Nadal", que haurem assajat durant molts dies. Però recordeu que si no li portem menjar aquest tió no voldrà cagar.

Carnestoltes: el nostre carnestoltes dura 15 dies, i durant aquestes setmanes demanarem la màxima col·laboració dels papes per fer totes les activitats boges. També haurem de confeccionar la nostra disfressa i l'últim dia els més grans  farem una rua pel carrer, esperem que ens hi acompanyeu.

Fi de curs, gran festa de graduació per els grans: aquesta tindrà lloc al juny i es realitza al gimnàs de l'institut s'Agulla, allà farem un gran espectacle, haurem assajat molt i ens sortirà SUPER, com cada any. L'acomiadarem amb un berenar i els nens podran jugar al pati.


El Carrilet El Carrilet El Carrilet

 

 
  

 
"EL CARRILET". Centre de suport familiar adreçat a infants de 0 a 3 anys, aules separades per edats, gran pati privat, anglès música i psicomotrictat,cuina propia i casal d'estiu per a infants a partir dels 3 anys fins als 8 anys.
© 2012 Copyright. Tots el drets reservats a El Carrilet - - Diseño Web Actialia