El Nostre Centre Les Instal·lacions Aprenem Jugant Racó dels Pares El Casal d'Estiu Dades Contacte
  
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
Les Sortides

Aquestes ens agraden a tots i és una manera de gaudir de les diferents propostes que ens ofereix la població, estan dins de la programació pedagògica, per tant és convenient que tots els nens hi participin, ja que ho anem treballant a classe.

Sortides pel barri: aquestes són sortides que es fan qualsevol matí, i que ens acosten a les possibilitats del barri que els infants ja solen conèixer. Anem al parc, anem a visitar diferents establiments, ens acostem a visitar els mossos d'esquadra, etc.

Sortida a la biblioteca: tenim triat un dia per baixar a la biblioteca, a on ens ensenyen les instal·lacions, ens expliquen els diferents tipus de llibres i ens tenen preparat algun conte o explicació, quasi sempre relacionat amb algun tema que estem treballant a classe.

Sortida a la mona de pasqua: per setmana santa, i amb l'arribada de la ben coneguda mona de pasqua, la nostra llar sempre prepara la nostra mona casolana, els petits l'elaboren al centre, mentre que els més grans surten a preparar-la a un forn de pa molt conegut de la nostra població, a on ens ensenyen com fan les mones de xocolata, ens deixen elaborar la nostra. I amb una mica de sort podem tastar una miqueta de xocolata. Uuummmmmm, què bona!

Sortides temàtiques: segons el que treballem anem canviant aquest tipus de sortides, podem treballar les "professions" i potser ens acostem al mercat Municipal a veure les parades de verdura, de peix i de carn entre altres. O potser baixem al passeig de Dintre a la plaça de fruita i verdura per comprar fruita i fer l'endemà una macedònia.

Sortida al juny: sempre de cara a juny com una mica d'acomiadament preparem una sortida més especial. I només us podem anticipar que, com no, la farem amb el carrilet de Blanes, el tricu-tricu que tant ens agrada.


El Carrilet El Carrilet El Carrilet

 

 
  

 
"EL CARRILET". Centre de suport familiar adreçat a infants de 0 a 3 anys, aules separades per edats, gran pati privat, anglès música i psicomotrictat,cuina propia i casal d'estiu per a infants a partir dels 3 anys fins als 8 anys.
© 2012 Copyright. Tots el drets reservats a El Carrilet - - Diseño Web Actialia