El Nostre Centre Les Instal·lacions Aprenem Jugant Racó dels Pares El Casal d'Estiu Dades Contacte
  
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
Cor

Expressió plàstica: fem servir un munt de tècniques, textures i materials per estimular les habilitats dels infants, els sentits, la manipulació i la creativitat. Estampar amb esponges, pintar amb pinzell, amb les mans, els dits o els peus, estripar paper, enganxar adhesius, manipular plastilina, fang, etc. potencia la motricitat fina i el desenvolupament oculo-manual.

Activitats d'expressió musical: La música forma part de la nostra vida quotidiana, tot el que ens envolta és sonor i a través de l'educació musical aprendrem a escoltar, a mantenir-nos atents i en silenci, aprendrem cançons d'ara i de sempre. Cal oferir activitats musicals des de ben petits: cançons, racó dels instruments, audicions, activitats rítmicomusicals (fort-fluix), (greu-agut), etc. Experimentarem i descobrirem el gust per la música a través dels sentits i del propi cos.

· Audicions: Les audicions musicals, permeten no només escoltar la música, sinó viure-la. L'infant s'expressa mitjançant els moviments, amb el cos com a eina comunicativa. La música els fa moure, els fa ballar, els fa sentir bé, tot flueix amb el so de la música. Si alguna cosa ens diferencia els adults dels infants és que sovint escoltem una cançó i retenim les nostres ganes de moure'ns. L'infant sent i percep la música, la interioritza i comença a gaudir amb tot el seu cos.

"NO NOMÉS ESCOLTEM LA MÚSICA, TAMBÉ LA VIVIM”


El Carrilet El Carrilet El Carrilet
 
  

 
"EL CARRILET". Centre de suport familiar adreçat a infants de 0 a 3 anys, aules separades per edats, gran pati privat, anglès música i psicomotrictat,cuina propia i casal d'estiu per a infants a partir dels 3 anys fins als 8 anys.
© 2012 Copyright. Tots el drets reservats a El Carrilet - - Diseño Web Actialia