El Nostre Centre Les Instal·lacions Aprenem Jugant Racó dels Pares El Casal d'Estiu Dades Contacte
  
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
Cos

Racons de joc simbòlic: El racó de la cuina, de les disfresses, dels cotxes o de les nines és un tipus de joc en el que l'infant imita les accions dels adults. Aquest joc proporciona una eina per alliberar tensions, resoldre conflictes, assajar o representar el quotidià i ajuda a socialitzar-se.

Activitats per l'expressió corporal i gestual: treballem les emocions, els sentiments, els estats d'ànim, el llenguatge del cos, mitjançant activitats creatives com les danses, el teatre, els titelles, l'expressió corporal, les imitacions etc.

Psicomotricitat: A tota hora i en tot moment utilitzem el nostre cos i experimentem totes les seves possibilitats de moviment, és una forma més de comunicació. Per això fem sessions especifiques de motricitat, en les quals utilitzarem diversos recursos com matalassets, cèrcols, xanques, rampes i pilotes.

  El Carrilet
 
  

 
"EL CARRILET". Centre de suport familiar adreçat a infants de 0 a 3 anys, aules separades per edats, gran pati privat, anglès música i psicomotrictat,cuina propia i casal d'estiu per a infants a partir dels 3 anys fins als 8 anys.
© 2012 Copyright. Tots el drets reservats a El Carrilet - - Diseño Web Actialia