El Nostre Centre Les Instal·lacions Aprenem Jugant Racó dels Pares El Casal d'Estiu Dades Contacte
  
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
 
el carrilet
Cap

Racons de lògica: Encaixos, puzles, jocs de lògica, materials inespecífics, tot serveix per fer gaudir als infants d’unes bones estones de jocs tranquils. Aquests espais els ajuda a pensar, a estar atents i a concentrar-se.

Activitats per l'expressió verbal: tots els dies i a totes hores aprofitem per treballar l’adquisició del llenguatge, tant en activitats dirigides (converses a l’aula, targetes de vocabulari, observació de làmines), com lliures, simplement posant nom a tot allò que succeeix al llarg del dia.

ANGLÈS: Una de les activitats extra que realitzem a la nostra llar és l’anglès. Aquest es fa dues hores a la setmana, i creiem que és una activitat molt aprofitable per que en aquestes edats és quan els nens capten més ràpid tots els conceptes i és quan poden adquirir un grau de fonètica molt alt.

El Carrilet
 
  

 
"EL CARRILET". Centre de suport familiar adreçat a infants de 0 a 3 anys, aules separades per edats, gran pati privat, anglès música i psicomotrictat,cuina propia i casal d'estiu per a infants a partir dels 3 anys fins als 8 anys.
© 2012 Copyright. Tots el drets reservats a El Carrilet - - Diseño Web Actialia